Våra tjänster

Vad vi kan erbjuda dig

Vi arbetar endast med professionella, betrodda och beprövade underentreprenörer för att garantera ett fackmannamässigt utfört arbete – och vi följer alltid branschstandarder så som Säker Vatten.

Totalrenovering

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för totalrenoveringar som omfattar allt från inledande planering till genomförande och slutgiltig färdigställande. Med vår expertis och professionalism kan vi förvandla ditt utrymme till en modern och funktionell miljö som överträffar dina förväntningar.

Ny/Tillbygnation

Drömmer du om att utvidga ditt nuvarande utrymme eller bygga upp en helt ny struktur? Vår expertis inom ny- och tillbyggnation gör oss till det perfekta valet för att förverkliga dina visioner.

Badrum

Vill du förvandla ditt badrum till en lyxig och avkopplande oas? Vi är experter på badrumsrenoveringar och kan hjälpa dig att skapa det perfekta badrummet du alltid drömt om.

Kök

Drömmer du om att få det perfekta köket där du kan laga läckra måltider och umgås med familj och vänner? Vi levererar en köksrenovering som överträffar dina förväntningar och blir navet för ditt hem, där minnen skapas och kulinariska äventyr tar plats.

Måleri

Ge ditt hem eller företag en fräsch och nyanserad look med vår professionella målartjänst. Vi är experter på måleri och kan förvandla dina väggar, tak och ytor till konstverk av högsta kvalitet.

Golvarbete

Vi erbjuder ett brett utbud av golvtyper och mönster för att matcha din personliga stil och behov. Lita på oss för att leverera högsta kvalitet och överträffa dina förväntningar när det kommer till golvläggning och golvslipning.

Altanbyggnation

Med vår skräddarsydda design och kvalitetsmaterial skapar vi en altan som inte bara är vacker, utan också hållbar och funktionell. Vårt erfarna team tar hand om allt från planering och konstruktion till byggande och slutlig färdigställning.

Markarbete

Letar du efter pålitliga experter inom markarbete som kan hjälpa dig att förvandla din utomhusmiljö? Oavsett om det handlar om att skapa en solid grund för ett byggprojekt eller att skapa en välplanerad trädgård, så kan vi ta hand om det åt dig.

Stensättning

Vi är experter på stensättning och kan hjälpa dig att skapa en fantastisk utomhusyta som kommer att förhöja skönheten i ditt hem eller företag. Med vår precision och uppmärksamhet på detaljer kan du vara säker på att din stensättning kommer att vara både hållbar och estetiskt tilltalande.

Schaktarbete

Vårt team av schaktexperter har den kunskap och specialutrustning som krävs för att utföra allt från grävning och jordflyttning till markutjämning och grundläggning. Oavsett om det handlar om att förbereda för en byggnation eller att anpassa marken för landskapsprojekt, så kan du lita på vår kompetens och professionalism. 

Vill du ha en offert?

Vi kommer gärna ut och tittar på ditt byggprojekt oavsett om det gäller en villa, radhus eller lägenhet i hela Västra Götaland.

Copyright © All Rights Reserved. Bygg och Mark i GBG AB 2023.

Skapad av Offerta.